Hajduk bez Livaje i Kalinića po tri boda: Remi ili poraz nisu opcija

hajduk
Foto: fah

Hajduk u nedjelju gostuje kod Slaven Belupa, bit će to zahtjevno gostovanje za ekipu Valdasa Dambrauskasa koja u Koprivnicu dolazi bez kartoniranih Kalinića Livaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Vjerujem da smo u dobrom momentu, imali smo veliku pobjedu, situacija je drugačija jer imamo neke igrače koji neće moći igrati. Vjerujem da smo na dobrom putu, da bi dobili derbi morate podnijeti žrtvu. Idemo u Koprivnicu po pobjedu, da iskoristimo ovaj zanos, rekao je trener Splićana koji još jednom ističe koliko je važna svaka utakmica do kraja:

– Svaka tri boda su zlatna, remi ili poraz nisu opcija, tko god bude na terenu morat će dat sve od sebe da nastavimo sanjati. Ne mogu reći da nije pritisak, nemamo šansu za popravak sutra i to nam je jasno.

Dambrauskas je ostao bez udarnog napadačkog dvojca zbog kartona, a u ogledu s Belupom nema ni ozlijeđenog Grgića i Atanasova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O protivniku:

– Belupo je stabilna momčad, ne mijenja stil igre. Imali su i boljih i lošijih razdoblja u sezoni, ali imaju svoju konstantu igre. Momčad koja gaji igru sa dubokim blokom, međutim znamo sve njihove prednosti i mane. Zato, ako ponovimo izdanje iz srijede, sigurno ćemo ostvariti pozitivan rezultat.

O današnjem derbiju Rijeke i Osijeka:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– To ne mogu kontrolirati niti utjecati, mogu samo razgovarati sa mojim suradnicima i igračima, te se pripremati za naše utakmice. Kako će drugi igrati, nije moj posao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.