Hajduk objavio vijest o ulaznicama za Villarreal

Foto: fah

Pred nogometašima Hajduka posljednja je prepreka za nastup u skupinama Konferencijske lige. U play-offu Splićani će igrati protiv španjolskog Villarreala, a klub je objavio važnu vijest za navijače vezanu za ulaznice za uzvratni dvoboj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što su ranije u Hajduku odlučili da će svim pretplatnicima biti omogućen besplatan ulaz na uzvratni dvoboj protiv Villarreala, sada je objavljeno da neće biti potrebno preuzimati zamjenske ulaznice kako bi se smanjile gužve.

– Uslijed mnogobrojnih zahtjeva i upita pretplatnika kojih je sada preko 11.500 Klub je odlučio da vrijede pretplate bez potrebe preuzimanja zamjenskih ulaznica za uzvratnu utakmicu Play-offa Konferencijske lige Hajduk – Villarreal koja se igra na Poljudu 25. kolovoza, sve kako bi se smanjile gužve i omogućila što jednostavnija i brža kupnja novih pretplata i ulaznica za članove, objavio je Hajduk.

Prodaja ulaznica za članove počela je danas u 12 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi susret igra se 18. kolovoza u Španjolskoj uz prijenos na Drugom programu HTV-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.