Hajduk otvara novu sezonu kod Lokomotive, Rijeka protiv Gorice

Foto: fah

Nakon jučerašnje dvije utakmice i otvaranja prvenstva, nastavljaju se utakmice prvog kola HNL-a. Lokomotiva u Kranjčevićevoj od 18:55 dočekuje Hajduk koji je porazom protiv Zrinjskog u prijateljskoj utakmici poljuljao optimizam uoči neugodnog gostovanja kod Lokomotive, a Rijeka dočekuje Goricu od 21 sat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajduk je euforično završio pripreme uoči nove sezone s novim trenerom, Šveđaninom Jensom Gustafssonom. Ostali su Livaja i Kalinić, na Poljud su stigli i Lovrencsics, Elez i Vuković, a uz mladog Biuka i Ljubičića, Splićani zasigurno raspolažu snažnijom momčadi nego prošle sezone.

Silvijo Čabraja bio je koordinator Omladinske škole, a sada je prvi trener Lokomotive. Ovog prijelaznog roka doveli su Hajdina Salihua, Arbera Hoxhu, Nikolu Soldu, Justina de Haasa iz PSV Eindhovena i Marka Dabru.

Rijeka od 21 sat na Rujevici dočekuje Goricu s kojom je prošle sezone do zadnjeg kola vodila borbu za Europu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rijeka se pojačala Labrovićem i Ampemom iz Šibenika, Obregonom iz Varaždina, a ugovor je potpisao i ubojiti napadač Josip Drmić. Redove momčadi Gorana Tomića napustili su Nevistić, Štefulj, Menalo, Andrijašević, Capan, Kulenović i Lončar.

Gorica ima novog stratega, Krunoslava Rendulića koji je imao brojne uspjehe u Šibeniku. Ostao je Lovrić, stigli su Kotarski, Brodić i Janković, a otišli Hamad, Ndiaye i Špikić, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.