Hajduk ponovio svoj ultimatum: Zašto se Vatreni moraju u Splitu osjećati kao ‘neželjeno dijete’?

Foto: fah

Kako javlja Hajduk.hr u ponedjeljak 24. lipnja od 10:30 sati na Poljudu će biti održan sastanak između Grada Splita i Hrvatskog nogometnog saveza. Split je na sastanak kao većinski vlasnik pozvao i predstavnike Hajduka, čiji bi čelnici rado vidjeli reprezentaciju na Poljudu, ”ali ne sada…”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nažalost, nište se nije bitno promijenilo, Hajduk bi rado na Poljudu vidio reprezentaciju, no, čvrsto stoji iza tada rečenoga i svoj stav bez konkretnih promjena u odnosima neće mijenjati. Drugim riječima, kad je u pitanju organizacija utakmice Hrvatska – Mađarska 10. listopada ove godine, koja bi se trebala odigrati na Poljudu, ništa se još uvijek ne zna.

HNS i dalje pristaje na ultimatume i ucjene nekolicine ljudi, koji su očito vođeni nekim svojim privatnim antagonizmom što se, nažalost, onda prelama preko leđa Vatrenih. Neki će reći kako čelnike Hajduka nije previše briga što bi Splićani mogli ostati zakinuti za majstorije najboljih nogometaša svijeta, Modrića, Rakitića, Perišića…  Zar Split ne zaslužuje na Poljudu, najljepšem hrvatskom stadionu, vidjeti najbolje što hrvatski nogomet ima i što je ikada imao? Zar nisu ponajveće legende hrvatskog nogometa od samostalnosti do danas igrale za Hajduk, a onda i za Vatrene? Asanović, Jarni, Bokšić, Bilić, Štimac, Subašić, Srna

Zašto se Vatreni i zbog koga u Splitu moraju osjećati kao neželjeno dijete?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To je već priča za dublju analizu, no, stvar je jasna, sve nesuglasice, ukoliko postoje, između Hajduka i HNS-a morale su se i moraju rješavati na način da ne trpi reprezentacija i navijači te reprezentacije. Dobra je vijest da je Hajduk, zamislite ustupka, spreman u ponedjeljak aktivno na Poljudu sudjelovati na sastanku isključivo s ciljem otklanjanja godinama gomilanih problema. Nakon što se promjene, koje su u Hajduku zacrtali, počnu događati, HNK Hajduk je spreman preuzeti aktivnu ulogu u procesu organizacije odigravanja neke od sljedećih utakmica naše reprezentacije.

Nažalost, bojimo se, tada bi moglo biti prekasno, ako se ovako nastavi teško će više ikoga, uključujući i same reprezentativce, zanimati što ima za reći ovakvo vodstvo Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.