Hajduk ponovno za poraz krivi suca, Burić poručio: ‘Crveni karton bio je smiješan’

Foto: fah

Nogometaši Hajduka propustili su nakon remija Dinama u Osijeku (0:0) preuzeti prvo mjesto na ljestvici Prve hrvatske nogometne lige, izgubili su (2:1) od Slaven Belupa u Koprivnici, od momčadi koja u prva tri kola nije osvojila ni boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice umjesto samokritike, trener Hajduka, Damir Burić, za poraz  indirektno okrivio suca Marka Matoca, s čijim je suđenjem bio razočaran.

“Mislim da smo danas sami sebe pobijedili. Neshvatljivo mi je da takve greške radimo. To je umjetnost da nismo iz naših šansi dali gol. Moramo još raditi, popraviti koncentraciju i završnicu. Bile su i neke čudne odluke danas, borili smo se protiv svega, ali danas idemo praznih ruku kući, što je meni neshvatljivo”, kazao je Burić nakon čega se osvrnuo na suđenje:

“Mislim da je bilo smiješno što je naš igrač dobio crveni karton. Mi smo imali puno takvih situacija koje se ne sviraju, malo mi je sve to bilo čudno danas, ali pored svega toga, da smo bili pravi, mi tu utakmicu moramo pobijediti. Pođimo prije svega od nas, protivnik nije stvorio šanse da zabije dva gola…”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Burić tvrdi da je Hajduk bio dominantan.

“Mi smo ti koji dominiramo i stvaramo velik broj prilika, ali danas iz njih nismo uspjeli povesti. Prvi gol – dogodi se, penal – dogodi se. Protivnik nam nije stvorio neke šanse, imali smo dominaciju. Veliko je razočaranje, mi smo danas imali priliku pokloniti pobjedu navijačima koji su došli u velikom broju i jako mi je žao zbog propuštenih prilika u ovoj utakmici.”

Trener Hajduka komentirao je i uvođenje Svatoka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Morali smo ostati jedan na jedan s Krstanovićem i Ejupijem, trebao nam je igrač bez žutog kartona na širokom prostoru. Simić je već imao žuti karton i bojao sam se crvenog kartona i to je bilo opravdano. A to što je minutu kasnije isključen igrač, mislim da je to bilo sve samo ne isključenje.”

Nakon četiri odigrana kola na ljestvici vodi Dinamo s 10 osvojenih bodova, na 2. i 3. mjestu su Hajduk i Rijeka sa po devet bodova. Rijeka je također mogla preuzeti vrh ljestvice od Dinama ali je zasluženo izgubila od Gorice 2:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.