Hajduk potvrdio ime novog trenera

Foto: fah

Hari Vukas danas je i službeno potvrđen za glavnog trenera Hajdukove prve momčadi zajedno sa svojim stručnim stožerom kojeg čine još Jurica Vučko, Toni Golem, Hrvoje Sunara, Toni Modrić i Šime Veršić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vukas je ulogu glavnog trenera preuzeo 21. kolovoza nakon odlaska Igora Tudora u Juventus te je od tada upisao pobjedu na gostovanju u Osijeku te remi sa Slaven Belupom na Poljudu.

– Zadovoljstvo mi je potvrditi Harija za glavnog trenera te ostatak stručnog stožera koji nastavlja surađivati s njim. U jednom senzibilnom periodu tranzicije odradio je odličan posao. Za bilo koju osobu dosta je zahtjevan taj prelazak iz pomoćnog u glavnog trenera, ali ekipa ga je odlično prihvatila i prepoznali smo tu sinergiju koju je trener postigao s igračima – između ostalog je istaknuo sportski direktor Bijelih Ivan Kepčija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.