Hajduk u Županji pobijedio Sladoranu 4:0

Nakon važne pobjede u Osijeku, Hajduk je ostao u Slavoniji te je dan nakon trijumfa u gradu na Dravi, upisao još jednu pobjedu, ovaj put u gradu na Savi. RNK Sladorana, klub koji se natječe u prvoj županijskoj ligi ugostio je momčad Hajduka na svom travnjaku u sklopu prijateljske utakmice, koja je pripala ‘Majstorima s mora’ 4:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

sladorana_hajduk4
Pred oko tisuću gledatelja, danas točno u podne Hajduk je završio svoju ‘slavonsku turneju’ nadigravši mladu momčad Sladorane. Trener Stanko Poklepović izveo je na travnjak vrlo respektabilan sastav sa Sušićem, Balićem, Vlašićem, Milevskim u prvih jedanaest.

Domaćin se sasvim solidno držao u prvih 20 minuta, iako je Hajduk bio taj koji je dominirao i stvarao prilike pred vratima domaćeg čuvara mreže Saše Spajića. Nakon što su ‘Bijeli’ postigli pogodak, ‘Špaco’ je izvršio prve izmjene te je s terena povukao vedete poput Milevskog, Balića i Sušića, a u vatru je gurnio mladiće poput Prskala, Tudora i Juranovića, koji se kasnije pokazao kao pun pogodak.

sladorana_hajduk2
Strijelci za Hajduk bili su Ruslan Kurbanov, Ivan Prskalo i Josip Juranović s dva zgoditka. Sladorana je također imala nekoliko prilika, no Marko Pejaković i suigrači nisu ih uspjeli realizirati na žalost mnogobrojne publike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajduk je na kraju slavio, ali slavili su i mnogobrojni navijači ‘Bijelih’ iz Županje i okolice koji su došli pogledati svoj omiljeni klub. Druženje s igračima i fotografiranje zabavilo je i one najmlađe koji su se našli na tribinama ‘Radničkog’. Nakon 1988. godine, ovo je drugi posjet Hajduka gradu u kojem je prvi put zaigran nogomet u Hrvatskoj.

sladorana_hajduk
U subotu je na rasporedu veliki derbi u kojem Hajduk dočekuje Dinamo, a ove dvije pobjede zasigurno su im ulile novu dozu samopouzdanja.

Prijateljska utakmica, stadion NK “Sladorana”, 12.00:
RNK Sladorana – HNK Hajduk 0:4 (Kurbanov, Prskalo, Juranović x2)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

RNK Sladorana: S. Spajić, Katić, Šiklić, Bilić, Draganović, Stojanović, Stepić, I. Spajić, Pejaković, Oreč, Ivkošić; (još su igrali: Josipović, Perikić, Lučić, H. Babogredac, Salim, F. Babogredac, Maršić)

HNK Hajduk: Ranilović, Milović, Vršajević, Vlašić, Milevskyi, Vasilj, Maloča, Vuković, Sušić, Kurbanov, Balić; (još su igrali: Tudor, Boasnčić, Prskalo, Pejić, Domej, Juranović)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.