Halilhodžić o Dinamovoj europskoj bajci: ‘Olmo je svjetska klasa, bit će Modri u Ligi prvaka itekako dobri’

Foto: fah

Nogometaši Dinama nastavili su svoju sjajnu europsku priču koju su započeli pod vodstvom Nenada Bjelice prošle sezone. Naime, rutinski su plavi došli do play offa Lige prvaka, a onda su u prvoj utakmici play off na Maksimiru svladali norveški Rosenborg s uvjerljivih 2:0, mogla je biti i veća razlika u korist Modrih da je sudac svirao klasičan jedanaesterac za plave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši trener Dinama, Vahid Halilhodžić, u razgovoru za 24 sata prokomentirao je sjajne igre hrvatskog prvaka u Europi.

‘Nisam gledao utakmicu protiv Ferencvaroša u Budimpešti, ali uhvatio sam malo protiv Rosenborga. Dinamo mi se jako dopao, doista izgleda sjajno”, kazao je trener koji s Dinamom, unatoč činjenici da je deklasirao na Maksimiru jaki španjolski Villarreal (briljirao Sammir), nije uspio prekinuti više desetljeća dug europski post i izboriti europsko proljeće. Na kraju je to uspjelo Bjelici.

Plavi su pod vodstvom Bjelice odigrali nekoliko sjajnih europskih utakmica. Primijetio je to i Halilhodžić, koji tvrdi da Dinamo izgleda baš ono europski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Opet će Modri napraviti velike stvari. Vjerujem da će obraniti ovu prednost i ući u Ligu prvaka. Bolja je momčad od Rosenborga i vjerujem da neće biti problema u Norveškoj”, rekao je Halilhodžić i dodao:

”To je baš dobro posložena i vođena momčad. Ima tu doista nekoliko sjajnih igrača, koji će napraviti velike karijere.”

Posebno je Halilhodžića oduševio najbolji igrač Dinama, španjolski reprezentativac, Dani Olmo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Po svakom njegovom potezu na travnjaku se vidi da je to svjetska klasa, fantastičan igrač. Olmo je baš za velike stvari…”

Spomenimo još jednom da je Dinamo prošle sezone briljirao u Europskoj ligi, ako Modri uđu u Ligu prvaka, a vrlo su blizu toga, konkurencija će ipak biti puno jača. Tu su klubovi poput Reala, Barcelone, Bayerna, Liverpoola, Juventusa… Može li Dinamo biti konkurentan u tako jakoj ligi?.

”Bit će Dinamo i u Ligi prvaka itekako dobar. Samo da prođe dalje”, zaključio je Halilhodžić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.