Halilović majstorski zabio za pobjedu Birminghama i pokazao majicu posvećenu Balaševiću

Foto: fah

Hrvatski nogometaš Alen Halilović je donio pobjedu Birminghamu nad Queens Park Rangersom (2:1).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Charlie Austin je pogodio za vodstvo gostiju u 44. minuti, a domaćin je na izjednačenje čekao do 82. minute kada je zabio Kristian Pedersen. Tri minute kasnije Halilović je majstorskim pogotkom postavio konačnih 2:1, a zatim je skinuo gornji dio dresa i pokazao majicu posvećenu preminulom glazbeniku Đorđu Balaševiću.

Nakon zabijanja gola je skinuo dres i pokazao majicu posvećenu preminulom Đorđu Balaševiću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.