HNS nakon pogrešaka u suđenju: ‘Što će Hajduku značiti isprika?’

Foto: fah

Marija Kustić, HNS-ov direktor za natjecanje i infrastrukturu, nakon što je Hajduk oštećen u finalu Kupa protiv Dinama, poručio je kako će imati sastanak i sve analizirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Djelovat ćemo i po cijenu raspuštanja sudačke organizacije. Još nisam pogledao snimku, ali nije sudačka organizacija jedino mjerilo promjena, ima puno drugih stvari. Ništa ne ide preko noći, treba biti strpljiv, ide se polako”, rekao je Kustić za Dalmatinski portal.

Hoće li biti isprike?

“Što će Hajduku značiti isprika? Vidjeli ste i u Ligi prvaka brojne pogreške sudaca, ja ću kao direktor zagovarati uvođenje VAR-a kako bi se mogućnost pogreške smanjila na minimum”, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.