HNS poslao službeni dopis predsjednika belgijskog saveza: ‘Davor Šuker me nikada nije pokušao nagovoriti da igramo utakmicu u takvoj situaciji’

Foto: fah

Slijedom članka objavljenog u belgijskom dnevniku Le Soir, predsjednik Belgijskog nogometnog saveza Mehdi Bayat poslao je službenu izjavu HNS-u u kojoj demantira navedene napise.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik Belgijskog nogometnog saveza, Mehdi Bayat, poslao je službeni dopis HNS-u koji prenosimo u cijelosti:

“Čuo sam za članak u belgijskom dnevniku Le Soir u kojem se spominje navodni razgovor između mene i Davora Šukera.

Taj članak je u potpunosti netočan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razgovori koje sam imao s predsjednikom HNS-a uvijek su imali isto zajedničko stajalište – obojica smo se brinuli zbog situacije u cijelom svijetu.

Davor Šuker me nikada nije pokušao nagovoriti da igramo utakmicu u takvoj situaciji.

Iznimno mi je žao zbog nesporazuma koji je vodio sasvim pogrešnoj interpretaciji na štetu ugleda Davora Šukera, s kojim imam vrlo ugodan, profesionalan i prijateljski odnos.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski nogometni savez i predsjednik Davor Šuker razmotrit će i poduzeti sve pravne korake kako bi se zaštitili prava i interesi Saveza i predsjednika Šukera. Također, Belgijski nogometni savez i g. Bayat reagirat će prema dnevniku Le Soir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.