Hoće li dio Torcide na Maksimiru podržati Benficu protiv Dinama u osmini finala Europske lige?

Foto: fah

Dinamo početkom ožujka na stadionu u Maksimiru dočekuje u prvoj utakmici osmine finala Europske lige ponajbolju portugalsku momčad – Benficu. S Benficom Modri u prošlosti nemaju baš najboljih iskustva, no, kako ove sezone hrvatski prvak briljira u Europi te su plavi došli puno dalje nego ikada u zadnjih pedesetak godina optimizam navijača vinuo se u visine. Mnogi vjeruju kako ova momčad Dinama može i do same završnice Europe lige, pa i preko Benfice. Očekuje se da će stadion na Maksimiru biti ispunjen do posljednjeg mjesta, a atmosfera kao i protiv češke Viktorije, možda čak i vatrenija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Benfica bi, barem ako je vjerovati nekim medijima, mogla imati za neke neočekivanu podršku. Naime, navijačka skupina Benfice 25 godina u prijateljskim je odnosima s navijačima Hajduka. Prema pisanju portala dalmacijanews.hr jedan dio navijača Hajduka najavio je preko društvenih mreža odlazak na Maksimir kako bi podržali – Benficu.  Dakle, navodno će jedan dio Torcide, a neki od njih i na južnoj tribini stadiona u Maksimiru, podržati Benficu u borbi za četvrtfinale Europske lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.