(VIDEO) Menadžer Chelseaja Maurizio Sarri: Za incident u završnici protiv Manchester Cityja kriv je ‘nesporazum’

Foto: Snimka zaslona

Menadžer Chelseaja Maurizio Sarri izjavio je kako je za incident u završnici finala Liga kupa protiv Manchester Cityja, kada je vratar Kepa Arrizabalaga u 120. minuti odbio izaći iz igre, kriv “nesporazum”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nisam razumio u čemu je problem i situaciju mi je razjasnio tek liječnik kada se vratio na klupu. Došlo je do velikog nesporazuma jer sam ja shvatio kako vratar ima grčeve i zato neće moći braniti 11-erce. No, nije se radilo o grčevima i on je mogao nastaviti braniti”, izjavio je Sarri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje zašto je u jednom trenutku i izašao sa stadiona, pa se vratio, Sarri je odgovorio:

“Morao sam se vratiti kako bih se smirio. Kepa je shvatio kako sam ja tražio zamjenu zbog njegova fizičkog problema, a on mi je rekao kako tog problema nema i bio je u pravu. Razgovarao sam s njim i razjasnili smo situaciju”.

I Chelsea je putem svog službenog Twittera poslao sličnu poruku:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Maurizio Sarri je rekao kako je konfuzija oko Kepine zamjene ‘veliki nesporazum’ jer je on mislio kako igrača muči grč. No, sada kaže kako je Kepa bio u pravu i kako je mogao nastaviti s igrom iako je način na koji je to učinio bio pogrešan. Sarri sada mora razgovarati s Kepom”.
Kepa je prilikom raspucavanja obranio jedan udarac, ali to nije bilo dovoljno ‘Bluesima’ za pobjedu jer su njegovi suigrači dva puta bili neprecizni.
Inače, Kepa je bio upitan za nastup u finalu zbog problema s butnim mišićem, no ipak je nastupio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.