Hoće li doista ovog ljeta Luis Suarez iz Atletica otići u Liverpool?

Foto: fah

Urugvajski napadač, Luis Suarez, uoči početka ove sezone na iznenađenje mnogih napustio je Barcelonu te je potpisao za Atletico Madrid. I u Atleticu Suarez briljira te spomenuti klub vodi prema naslovu prvaka. Suarez je ove sezone zabio već 19 golova, a s madridskim klubom ima ugovor do ljeta 2022. godine. Međutim, danas su se pojavile bombastične najave kako će na kraju ove sezone promijeniti klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako piše engleski Daily Mail Suarez bi mogao vratiti u Liverpool što bi bila prava senzacija. Navodno na Anfieldu ozbiljno razmišljaju o tome da vrate Suareza ukoliko Mohamed Salah na kraju sezone napusti klub. O odlasku egipatskog nogometaša već se neko vrijeme piše te se čini kako želi otići iz Liverpoola.

Podsjetimo, urugvajski nogometaš je s velikim uspjehom igrao za Liverpool te je na 133 utakmice zabio 82 gola i dodao 47 asistencija. Međutim, hoće li od takvih spekulacija što biti tek će se vidjeti. Realno – malo vjerojatno.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.