Hoće li Ivan Perišić doista završiti u Manchester Unitedu?

Foto: fah

Ivan Perišić žarko želi napustiti Inter, dosta mu je, tvrde neki, europskog prosjeka. Iako je Inter klub slavne tradicije, koji je na trenerskoj klupi imao i aktualnog trenera Manchester Uniteda, Jose Mourinha, već godinama pokušava otrgnuti se europskom prosjeku. Engleski mediji, prije svih Independent, pišu kako je ofenzivni nogometaš hrvatske nogometne reprezentacije i dalje velika želja Jose Mourina, koji s Manchester Unitedom u predstojećoj sezoni ima ponovno najveće ambicije. Sve u Engleskoj i koliko se može u Europi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do privremenog zastoja u pregovorima je, kako smo već pisali, došlo zbog Cristiana Ronalda i njegovog igrokaza s čelnicima Reala. Ronaldo bi malo napustio Santigao Bernabeu, malo ne bi. Na Old Traffordu su zagrizli, zagrizli su i Francuzi. Cijena čista sitnica. Tek 200 milijuna eura za igrača koji je već duboko u četvrtom desetljeću života.

Gdje je, dakle, zapelo? Naravno, ako bi United doveo Ronalda šanse Perišića nisu velike, na Old Traffordu ne žele samo tako potrošiti 55 milijuna eura koliko Inter traži za hrvatskog reprezentativca. Barem ne sada.  Međutim, Mourinho želi Perišića dovesti do početka sedmog mjeseca kako bi Ivana zajedno s klubom mogao voditi na predsezonske pripreme. Inter pak ima drugi problem, dirigiran ”izvana”, naime, do kraja mjeseca moraju zadovoljiti pravila financijskog fair playa i prodati jednu od svojih zvijezda. Hoće li to biti Perišić ili ipak možda Marcelo Brozović?

“Ivan Perišić očajnički želi transfer na Ol Trafford i samo čeka da se klubovi dogovore kako bi mogao u Premierligu”, piše Independent. Naravno, oni navijaju za transfer Hrvata na Old Trafford, iako se, dakako, njih neće puno pitati.  Dok traju nagađanja, a uoči prijelaznog roka, Jose Mourinho je na odmoru, brigu o transferima vodi ”drugi ešalon”, izvršni dopredsjednik Ed Woodward. Činjenica je da do povratka Mourinha neće biti konkretnih rješenja, bez obzira na medijska nagađanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.