Hoće li Luka Cindrić biti spreman za Španjolsku, neki se boje i za polufinale?

Foto: fah

Kako javlja portal Gol.hr ponajbolji hrvatski rukometaš, Luka Cindrić, neće biti spreman za odlučujuću utakmicu skupine protiv Španjolske. Podsjetimo, zbog ozljede mišića Luka nije igrao ni protiv Češke, Hrvatska je slavila minimalno 22:21.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno je mišić i dalje natečen te izbornik Lino Červar ne želi riskirati i očito će ga čuvati za puno važniju utakmicu, onu polufinala. Hrvatska će u polufinalnu vjerojatno igrati protiv Norveške ili Slovenije. Polufinale je na rasporedu u petak, a nije sigurno da će Cindrić biti spreman do petka.

Međutim, u razgovoru za Mundo Deportivo, kako smo već pisali, Cindrić je kazao nešto sasvim drugo:Prvenstvo nam je dalo takvu mogućnost, da se odmorimo mi igrači koji smo na terenu proveli više vremena, a da drugi dobiju priliku. No svi smo spremni za igrati protiv Španjolske”, poručio je Cindrić, prokomentiravši činjenicu da je protiv Čeha bio na poštedi.

Podsjetimo, Hrvatska protiv Španjolske igra u srijedu od 16 sati i pobjeda donosi prvo mjesto skupine te uvjetno rečeno lakšeg protivnika u polufinalu. Cilj je izbjeći jaku Norvešku, koja na Euru pobjeđuje sve što joj stane na put, i tako kako pobjeđuje – uglavnom rastura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.