Hoće li Maksimir protiv Ukrajine napokon biti pun?

Foto: fah

Hrvatska za tri dana igra utakmicu protiv Ukrajine u sklopu kvalifikacija za Svjetsko nogometno prvenstvo, gotovo 18 mjeseci je prošlo od vremena kada su Vatreni jednu službenu utakmicu igrali u Hrvatskoj pred svojim navijačima, zbog brojnih kazni iz UEFA-e i FIFA-e koje su došle kao posljedica navijačkih divljanja Hrvatska je nekoliko važnih utakmica igrala na sablasno praznim stadionima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovog puta očekuje se jedna posve drugačija slika, naime, prema prvim informacijama na Maksimir dolazi oko 2000 navijača Ukrajine, iako su mnogi skeptični kad je spomenuta brojka u pitanju, kako bilo njima je namijenjena južna tribina maksimirskog stadiona.

Mediji tvrde da bi navijači hrvatske reprezentacije mogli u velikom broju pohrliti prema Maksimiru, naime, zaželjeli su se navijači hrvatske reprezentacije, bilo je i vrijeme, hrvatska nogometna reprezentacija trenutno je jedna od najjačih nogometnih velesila, šteta je propustiti priliku izbliza pogledati kako nogomet igraju najveći svjetski majstori.  Prava je sreća na dijelu gledati majstore poput Marija Mandžukića, Ivana Rakitića, Luke Modrića… Iako Hrvatska neće biti kompletna, iako se zbog objektivnih razloga u Maksimiru neće pojaviti Šime Vrsaljko, Vedran Ćorluka, Dejan Lovren, Ivan Perišić, nitko ne može osporiti kvalitetu oslabljenoj hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji.

Cijene ulaznica su prihvatljive, čak i za ne baš sjajne hrvatske prilike, nekoliko dana prije utakmice Hrvatska – Ukrajina rasprodane su sve raspoložive ulaznice za zapad i istok (zapad gore ne smije se prodavati jer ne zadovoljava kriterije), ostalo ih je manje od 2000 za sjevernu tribinu! Maksimir bi napokon mogao biti pun, možda ne dupkom, ali ipak vrlo blizu Maksimiru iz najboljih hrvatskih reprezentativnih dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.