Hoće li Realova ponuda za Mbappea biti dovoljna?

Foto: fah

Real se tijekom ljetnog prijelaznog roka nije upuštao u spektakularne transfere iz jednog razloga, odlučili su pričekati godinu dana a onda krenuti u lov na vrhunska pojačanja. Naime, čelni čovjek Reala Florentino Perez najavio je na neki način dolazak, ili barem interes kluba, francuskog reprezentativca Mbappea. Mbappe trenutno igra za PSG te je jedan od najboljih europskih nogometaša, što su, nažalost, Vatreni osjetili kada su Francuzi slavili na Maksimiru, ali i u finalu Svjetskog prvenstva 2018. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kylian Mbappe nikada nije krio da je navijač Real Madrida te mnogi smatraju da će jednog dana zaigrati na Santiago Bernabeu. Dakako, puno toga ovisi i o Realu. Mbappe je prije nekoliko godina stigao iz Monaca u PSG za 180 milijuna eura, no Francuz je nedavno kazao kako je PSG zapravo tek jedna stepenica u njegovoj karijeri te da će biti još velikih izazova.

Kako smo već spomenuli prema nekim samim izjavama francuskog reprezentativca kao dječak je navijao za Kraljevski klub, ponajviše zbog Cristiana Ronalda, koji više i ne igra za Real. Kraljevski klub Mbappea je pokušao dovesti u ljeto 2019. godine, no nisu uspjeli. Real je ovog puta na prekretnici te će morati napraviti nešto kako bi smjena generacija prošla što bezbolnije, ove sezone Kraljevi ne briljiraju, a prošle sezone su u foto finišu osvojili naslov prvaka Španjolske osvojili isključivo zbog slabosti Barcelone, koja imala sve u svojim rukama i sve prosula.

Naravno, Perez ne želi potrošiti toliko novca koliko PSG očekuje. S obzirom na financijsku krizu u nogometu Perez je odlučio ponuditi pred kraj sezone 120 milijuna eura za Mbappea te je poručio je kako neće dati ni euro više od toga. Dakako, to su tek nagađanja, a i do kraja sezone ima još dosta vremena. I Real,naravno, neće biti jedini klub koji će poslati ponudu za Mbappea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.