Horvat: ‘Ima tu puno momaka koji su se pokazali, ja vjerujem da nam je budućnost blistava’

epa08965182 Croatia's Zlatko Horvat reacts during the Main Round match between Denmark and Croatia at the 27th Men's Handball World Championship in Cairo, Egypt, 25 January 2021. EPA/Mohamed Abd El Ghany / POOL

Zlatko Horvat nakon utakmice nije krio razočaranje nakon ispadanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Svaka pobjeda je neka lekcija, a poraz još i veća. Moramo ostati čvrsto na zemlji i čestitati Danskoj, vidi se da cijeli turnir igraju odlično. Za njih nebitna utakmica, bili su sigurno prvi i mogli su i izgubiti, ne bi se ništa dogodilo, ali se vidjelo da su željni igre i možda opušteniji u svemu tome”, rekao je Horvat.

“Nedostajalo nam je u drugom poluvremenu malo više probojnosti i kompaktnosti. Rekli smo svi da iz ove kože ne možemo, moramo prihvatiti ovaj poraz, a najbolje ćemo ga prihvatiti tako što ćemo u budućnosti neke stvari posložiti”, dodao je.

“Imali smo problema, sad se vidjelo da nam puno znače ti naši srednji vanjski, Duvnjak, Cindrić i Karačić. Dok je od njih trojice jedan ili dvojica u pravom stanju, oni znaju uvesti i druge igrače u igru, točno se vidjelo sad koliko su nam nedostajali. Tako se poklopilo, sve je nekako bilo teško, nije bio taj fini osjećaj. Morat ćemo dignuti glavu i nastaviti s radom. Ima tu puno momaka koji su se pokazali, ja vjerujem da nam je budućnost blistava”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.