Hrgović o potencijalnom suparniku u borbi za titulu: Nije pametno da se bori samnom

Foto: fah

Hrvatski boksač Filip Hrgović pobijedio je deset godina starijeg Australca Marka De Morija na boksačkom spektaklu Day of Reckoning u saudijskoj prijestolnici Rijadu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ovo je bila borba tek toliko da si popunim vrijeme do borbe za titulu”, rekao je Hrgović, koji je u ovoj borbi bio ogroman favorit.

“Čekam borbu za titulu i naredne velike borbe. On je hrabar dečko, hvala mu što je prihvatio borbu. Hvala Saudijskoj Arabiji, hvala na svemu. Mislim da je ovo što boks zaslužuje i čast mi je biti dio ovog. Hvala svima na organizaciji sjajne priredbe. Hvala mom timu i spreman sam za titulu”, rekao je Hrgović i najavio borbu za titulu sljedeće godine.

“IBF je naredio da sam ja sljedeći u redu za borbu za titulu. Trebam se boriti protiv pobjednika borbe Fury – Usik ili ako oni dogovore revanš, onda protiv sljedećeg na IBF ljestvici. Jared Anderson? Njega bih pojeo za doručak. Nije pametno tom dječaku boriti se samnom. Spreman sam tko god bude u ringu”, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.