Hrgović pozvao navijače: Ovo je rijetka prilika da Hrvati pogledaju budućeg svjetskog prvaka uživo

filip hrgović
Foto: Instagram

Filip Hrgović 10. rujna konačno se vraća u ring, 10 mjeseci nakon posljednje borbe protiv Rydella Bookera, a protivnik će mu biti crnogorski teškaš Marko Radonjić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ova godina nije bila bajna, ne ponovila se, bilo je puno komplikacija oko dogovaranje te borbe, to se prolongira još od trećeg mjeseca, stvarno sam sretan što je konačno dogovorena i što smo našli protivnika i što se vraćam u akciju”, rekao je Hrgović.
“Protivnik je dobar, ima dobru profesionalnu karijeru iza sebe, dobar profesionalni skor i svakako nije za podcijeniti. Mislim da je dobar protivnik za ovu fazu karijere i za ovako dugu stanku od skoro godinu dana. On je kontragard, a uvijek je nezgodno boksati s kontrašima, nema ih puno. Moram se paziti njegove lijeve, zadnje ruke. Mislim da sam kvalitetniji borac i da moram pružiti svoj najbolji boks i ne bi trebalo biti problema, ali protivnik svakako nije za podcijeniti”, analizirao jer Hrgović.

“Ne pratim baš te celebrity okršaje, više me zanima pravi boks. Dobro je to za boks, dobro je da se priča o boksu, dobro je da ljudi žele boksati, ali ne zanima me to previše. Mislim da je Woodley svakako u prednosti jer je ipak bio profesionalni sportaš i bori se protiv dečka koji se nikad nije bavio nekim ozbiljnim sportom”, smatra Hrgović iako je Paul prekidom pobijedio sva tri dosadašnja protivnika.

“Klagenfurt je stvarno blizu i izvrsna je prilika za sve hrvatske fanove koji me žele gledati uživo i podržati budućeg svjetskog prvaka iz Hrvatske. Posljednjih nekoliko borbi sam imao u Americi, vjerojatno ću i nekoliko sljedećih i tko zna kad će opet biti prilika da je borba ovako blizu Hrvatske. Nadam se da će biti puno Hrvata, ne samo iz Hrvatske nego i iz Austrije, Njemačke, dijaspore… Veselim se pravom hrvatskom navijanju”, zaključio je Hrgović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.