Hrgović se sučelio s idućim protivnikom

Foto: snimka zaslona

Filip Hrgović će se 23. prosinca u Rijadu na spektakularnoj priredbi boriti protiv Australca Marka De Morija. “Želim se zahvaliti na pruženoj prilici, drago mi je što ću biti dio priredbe. Uzbuđen sam i drago mi je što je moj protivnik također uzbuđen. Nadam se da ćemo prikazati dobru predstavu i dati navijačima ono što žele vidjeti”, poručio je Hrgović na konferenciji za medije, na kojoj su borci ujedno odradili sučeljavanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Evo tko će se sve boriti na eventu koji mnogi nazivaju boksačkim eventom desetljeća:

Anthony Joshua vs Otto Wallin
Deontay Wilder vs Joseph Parker
Daniel Dubois vs Jarrell Miller
Dmitry Bivol vs Lyndon Arthur
Jai Opetaia vs Ellis Zorro
Frank Sanchez vs Junior Fa
Filip Hrgović vs Mark De Mori
Arslanbek Makhmudov vs Agit Kabayel

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.