Hrgović uoči večerašnjeg meča: ‘Spreman sam na osam rundi, ali imam i snagu i razornost za raniji kraj’

Foto: PR

Hrvatski boksač Filip Hrgović želi i nakon večerašnjeg meča (oko 21.00) imati sjajnu statistiku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“To je dakle najbolje rangiran boksač s kojim se Filip dosad borio. Međutim, mislim da ipak ne bi trebalo biti prevelikih problema, dogovorili smo taktiku, što ćemo raditi s njim u ringu. Mislim da Turner nema šanse, mislim da ćemo ga pobijediti. Sad, hoće li to biti baš nokaut ili ne… Ovo su sada već malo ozbiljniji mečevi i takvo što najavljivati bilo bi neozbiljno. Idemo, svakako, rundu po rundu, bez pritiska”, kaže za Sportske novosti.

“Spreman sam na baš sve. Spreman sam i na osam rundi, na koliko je meč dogovoren, ali imam i snagu, razornost za raniji završetak. Moj je cilj pobijediti svaku rundu, a prekid… Pa, ako dođe, dođe”, kaže jednostavno.

Trener Yousef Hasan također je komentirao ovu borbu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Filip je viši, ima duže ruke i na distanci je, sigurno, Filip u prednosti. Opet, valja biti oprezan jer je Turner borbu prije današnje pobijedio vrlo dobrog i visoko rangiranog Švicarca koji je visok baš kao Filip. Tako da je i taj podatak već određeno upozorenje. Ta razlika u centimetrima među borcima u boksu ima, dakako, svoje prednosti i nedostatke. Dobro je kada ste na distanci, ali u klinču, unutra, on ima kraće ruke, brže udara, ti su krošei, kako mi kažemo, nevidljivi. Ponavljam, dogovorili smo taktiku pa ćemo vidjeti što će nam se ponuditi, ali jasno da idemo na pobjedu. Štoviše, ja sam u nju uvjeren. Sjajno smo raspoloženi, znamo da smo dobri, tako smo i trenirali, Filip je u životnoj formi”, smatra on.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.