HRT-ov Joško Jeličić: Dobit ćemo najlošijeg prvaka u posljednjih deset godina, a trener Hajduka nema što razgovarati s Torcidom

Foto: snimka zaslona

Dva kola prije kraja prvenstva Hrvatske nogometaši Dinama imaju četiri boda prednosti ispred aktualnog prvaka Rijeke te pet ispred Hajduka. Momčad Dinama ove sezone igra vrlo promjenjivo, posebno su modri pali u završnici te su već u nekoliko puta propustili osigurati titulu. Mnogi u slabosti Dinama te lošoj formi zagrebačkih plavih vide priliku Rijeke i Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, tome unatoč bivši igrač Hajduka i Dinama, danas HRT-ov nogometni analitičar, Joško Jeličić, uvjeren je kako će plavi ipak nekako doći do naslova. Dakle, modri moraju pobijediti Rudeš da bi riješili sve dvojbe, a dovoljna su im i samo dva boda iz posljednja dva kola, od mogućih šest.

“Dinamo će dobiti Rudeš i sve tenzije koje su s razlogom porasle brzo će splasnuti. Dobit ćemo najlošijeg prvaka zadnjih desetak godina”, rekao je Jeličić u Dnevniku HRT-a te se osvrnuo i na razgovor trenera Hajduka Željka Kopića s Torcidom u Kranjčevićevoj.

“Trener bilo koje momčadi nema što dolaziti razgovarati s navijačima. On s igračima mora doći pozdraviti navijače, dobiti pljesak ili zvižduk i vratiti se u svlačionicu nastaviti svoj rad. Uvijek je netko zasluženo prvak. Ali, nažalost, ove je sezone neizvjesnije ne zato što su se lošiji približili boljima nego obratno.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.