HRT imao pravo izbora: Zašto su pretplatnici umjesto tri hrvatska reprezentativca gledali Bayern i Sevillu?

Foto: fah

Iako se u Madridu igrala utakmica Real Madrida i Juventusa, dva kluba u kojima igraju tri hrvatska nogometna reprezentativca, HRT je odlučio prenositi susret Bayerna i Seville.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, HRT koji ima pravo izbora srijedom ispred ArenaSporta donio je u najmanju ruku lošu odluku, ali ovo nije prvi put.

HRT odavno ne prenosi utakmice hrvatske rukometne reprezentacije sa svjetskih i europskih prvenstava, tenis iz Indian Wellsa, na kojem je briljirao mladi Borna Ćorić također nismo mogli gledati na HRT-u, uskoro ćemo ostati bez hrvatske nogometne reprezentacije… Naime, nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji Vatrene preuzimaju razni regionalni sportski kanali, što će onda ostati javnoj televiziji i pretplatnicima koji plaćaju pristojbu?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.