Hrvatska ‘kolonija’ na Olimpijskim igrama: Broj hrvatskih sportaša u Riju porastao na 72

Foto: fah

Broj hrvatskih sportaša koji će nastupiti na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru (5-21. kolovoza) povećao se na 72 nakon što je potvrđeno kako su se kvalificirali skakačica u vodu Marcela Marić i plivač Mario Todorović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marić se kvalificirala za nastup u Riju u disciplini daska 3 metra i to na temelju rezultata postignutog na Svjetskom kupu u veljači u Riju. Hrvatska će tako prvi put na olimpijskim igrama imati predstavnika u skokovima u vodu.

Todorović će u Riju nastupiti u disciplini 50 metara slobodno. Za njega će to biti treće OI, nakon Pekinga 2008. i Londona 2012.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.