Hrvatska nogometna reprezentacija do 15 godina na prvenstvu Južne Amerike

Foto: Thinkstock

Hrvatska nogometna reprezentacija do 15 godina zaigrat će u studenome u Argentini, na prvenstvu Južne Amerike, za koje su dobili posebnu pozivnicu organizatora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvenstvo Južne Amerike za uzrast do 15 godina održava se od 5. do 19. studenoga u argentinskim gradovima Mendozi i San Juanu, a uz deset reprezentacija s tog kontinenta nastupit će i dva europska gosta – Hrvatska i Češka.

Hrvatska će pod vodstvom izbornika Mladena Ivančića zaigrati u Skupini B te će snage odmjeriti s Peruom (6. studenoga, 18.45 sati), Venezuelom (8. studenoga, 18.45), Brazilom (10. studenoga, 21), Bolivijom (12. studenoga, 18.45) i Ekvadorom (14. studenoga, 18.45). U polufinale će se plasirati dvije najbolje momčadi iz svake skupine.

Okupljanje je na rasporedu 1. studenoga, kada se i kreće na put, a pozvani su Mislav Zadro (Dinamo), Dino Mizić (Dinamo), Filip Brekalo (Dinamo), Domagoj Jerbić (Dinamo), Marko Novak-Stanko (Dinamo), Marko Milošević (Osijek), Tomislav Duvnjak (Dinamo), Roko Šimić (Lokomotiva), Ivan Šaranić (Dinamo), Lovro Bošnjak (Dinamo), Martin Baturina (Dinamo), Ivan Kovač (Zagreb), Noel Bilić (Istra 1961), Bartol Barišić (Dinamo), Viktor Kanižaj (Dinamo), Ante Crnac (Dinamo), Duje Škugor (Šibenik), Luka Išlić (Lokomotiva), Andrea Parezanović (Istra 1961) i Dominik Braun (Dinamo).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klupsku dozvolu za sudjelovanje na natjecanju nisu dobili Gabrijel Vidović (Bayern München), Gabrijel Marušić (Bayern München), Franjo Ivanović (Augsburg), Mate Vukman (Hajduk), Ivan Ćubelić (Hajduk), Karlo Čović (Hajduk), Leonardo Petrović (Hajduk) i Robert Pelivan (Hajduk), stoji na web-stranici Hrvatskoga nogometnoga saveza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.