Hrvatska reprezentacija sportskih novinara otputovala u Srbiju

Foto;: fah

Hrvatska reprezentacija sportskih novinara otputovala je u utorak u srpski grad Staru Pazovu na tradiocionalni malonogometni turnir “Mičman kup” u sklopu kongresa Udruge sportskih novinara jugoistočne Europe (SEESJA).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski sportski novinari u Staroj Pazovi brane srebrno odličje jer su na prošlom turniru u Kukljici na Ugljanu izgubili od crnogorskih novinara. To je i najveći uspjeh ove reprezentacije koja ima i treća mjesta iz rumunjskog Bustenija i bugarskog Banskog.

Reprezentaciju HZSN-a predstavljat će Zoran Vlah (Drava.info) Dubravko Miličić (24sata), Hrvoje Tironi (Goal.com/hr), Mario Glavan (Arenasport TV), Luka Petrinec (HRT – HRT Sport), Nikola Komšić (Nova TV), Marko Cvijanović (Novi list), Milan Stjelja (Nova TV) i Gianluca Starčić (Sportske novosti), dok je trener i vođa momčadi Vedran Pavičić (HNTV).

Na čelu SEESJA-e je novinar Jutarnjeg lista Nikola Lipovac, a ta udruga okuplja sportske novinare iz Hrvatske, Mađarske, Srbije, BiH, Crna Gore, Makedonije, Bugarske, Rumunjske, Moldavije, Turske i Grčke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Turnir i kongres SEESJA-e održat će se u nacionalnom kampu Nogometnog saveza Srbije u Staroj Pazovi, 40-tak kilometara udaljenom od Beograda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.