Hrvatski dan u Primeri, zabio i Rakitić za Barcelonu

Foto: Twitter

Nakon Luke Modrića u 6. kolu Primere zabio je i Ivan Rakitić u visokoj pobjedi Barcelone na Nou Campu protiv Granade od 6-0, uz “hat-trick” Neymara i dva gola Lea Messija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rakitić je postigao drugi zgoditak na utakmici i to glavom u 43. minuti na dodavanje Messija, a iz igre je izašao u 58. minuti. Barca se lako obračunala s Granadom, a triput je pogodio Neymar (26, 45+1, 66), dok se Messi upisao u strijelce u 62. i 82. minuti. Nakon 6. kola Barca vodi s 16 bodova, bez primljenoga gola i gol razlikom od nevjerovatnih 17-0.

Ranije danas Luka Modrić je zabio prekrasan pogodak za Real Madrid koji je u 6. kolu Primere slavio kod Villareala s 2-0. Modrić je postigao prvi zgoditak na utakmici u 32. minuti kada je udarcem s ruba kaznenog prostora pogodio sami kut vrata Villareala. Drug zgoditak postigao je Cristiano Ronaldo u 40. minuti na dodavanje Karima Benzeme. Realu je to četvrta uzastopna pobjeda u Primeri i Ligi prvaka. Modrić je bio jedan od najboljih pojedinaca utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.