Hrvatski i škotski navijači zajedno očekuju utakmicu u Glasgowu

Foto: fah

Hrvatski nogometaši večeras od 21 sat u Glasgowu s domaćinom Škotskom igraju ključnu utakmicu za plasman u osminu finala. Očekuje se da izbornik Zlatko Dalić izvede značajno drugačiji sastav nego dosad, ostaje za vidjeti hoće izmijenjeni Vatreni i zaigrati bolje, no svakako bi trebali imati najbolju dosad podršku s tribina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U glavnom gradu Škotske je na ulicama sasvim solidan broj hrvatskih navijača, očekuje se da će ih na tribinama biti više od stotinu, možda čak i 200-injak. Naravno da je to neizmjerno malen broj i neusporedivo s podrškom kakvu bi očekivali u normalnim okolnostima, no s obzirom na epidemiološke mjere i to da su oni koji su doputovali u Škotsku morali biti u 10-dnevnoj izolaciji, sve više od ništa je sjajno, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.