Hrvatski olimpijski odbor potpisao novi sponzorski ugovor

Tvrtka Crodux derivati postala je novi sponzor Hrvatskog olimpijskog odbora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Sportaši su najbolji promicatelji Hrvatske u svijetu, jer svojim rezultatima svjedoče da je Hrvatska zemlja sposobnih i uspješnih ljudi”, kazao je čelni čovjek Croduxa Ivan Čermak, a predsjednik HOO-a Zlatko Mateša je dodao da je promicanje sporta jedna je od ključnih zadaća HOO-a, a u toj zadaći uspješne hrvatske tvrtke također igraju važnu ulogu.

Potpisivanju ugovora nazočili su ponajbolji hrvatski sportaši predvođeni olimpijskom pobjednicom u bacanju diska Sandrom Perković, osvajačicom brončane olimpijske medalje u taekwondou Martinom Zubčić, te članovima srebrnog olimpijskog četverca Martinom i Valentom Sinkovićem, te Davidom Šainom i Damirom Martinom.

Hrvatski sportaši treniraju i skupljaju bodove za Rio

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trenutačno najbolja diskašica svijeta Sandra Perković, koja je u nedjelju u sezonu otvorila hicem od preko 70 metara (70,08m) najavila je nove uspjehe.

“Jučer u Splitu nisu bili idealni uvjeti, a i tehnički nisam izvela najbolji hitac, ali mi duljina daje potvrdu da smo dobro radili i da u nastavku sezone možemo očekivati velike daljine”, izjavila je Perković, dok je Martina Zubčić kazala kako ju u svibnju očekuje Svjetsko prvenstvo i još nekoliko jakih turnira na kojima se nada sakupiti dovoljan broj bodova za nastup na OI u Riju 2016.

Članovi srebrnog četverca iz Londona još nisu sigurni hoće li u istom sastavu nastupiti i u Riju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Sada su pred nama naporni treninzi i nastupi u samcima gdje ćemo vidjeti koji su nam dosezi. U ovom trenutku ne znam hoćemo li nastupiti u dvojcu ili četvercu, a odluka će u mnogome ovisiti od konkurencije u tim disciplinama”, rekao je Valent Sinković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.