Hrvatski prvak pred Ligom prvaka: Hoće li DInamo zbog ponašanja dijela BBB-a u Bernu biti kažnjen?

Foto: fah

Nogometaši Dinama iznenadili su švicarski Young Boys i odigrali 1:1 u Bernu u prvoj utakmici 4 pretkola Lige prvaka. Domaćin je po mnogima bio izraziti favorit, no, Modri su na kraju imali nekoliko velikih prilika možda i završiti posao u Švicarskoj i doći na sam korak do Lige prvaka, no, i ovako su plavi u sjajnoj poziciji, u uzvratu na Maksimiru i rezultat od 0:0 bio bi dovoljan. Podsjetimo, Dinamo prošle sezone nije uspio izboriti čak ni grupnu fazu Europske lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je u Bernu imao snažnu podršku svojih najvjernijih navijača, BBB-a, kao i uvijek, no, ponovno je bilo nekih ispada koji bi hrvatskog prvaka mogali puno koštati.  U nekoliko navrata navijači Dinama su bacali topovske udare, s razglasa su se mogla čuti upozorenja, no, palili su i baklje i dalje. S obzirom kako je Dinamo recidivist kazne će sasvim sigurno biti. No, teško je vjerovati u neke druge sankcije osim novčanih.

Švicarski su mediji pisali da su navijači Dinama u Bernu prekršili zakon o zabranjenim okupljanjima uoči utakmica, no, išlo se i puno dalje s optužbama navodno su na kupanju pod Kornhausovim mostom maltretirali te čak i seksualno zlostavljali žene.

Očekuje se novčana kazna za hrvatskog prvaka, koji se pod vodstvom Nenada Bjelice u nekoliko mjeseci pretvorio u ozbiljni europski klub, sposoban igrati najjaču klupsku nogometnu ligu u svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.