Hrvatski reprezentativci odradii zadnji trening prije puta u Brazil

Po sunčanom vremenu i u dobrom raspoloženju izabranici Nike Kovača odradili su posljednji trening prije odlaska na Svjetsko prvenstvo. Poslije prijateljske pobjede nad Malijem, reprezentacija se ponovno okupila u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Idemo optimistično u Brazil, odradili smo sve što je izbornik tražio od nas na pripremama, najavio je kapetan momčadi Darijo Srna.

Prije otvaranja protiv domaćina u Sao Paulu, Hrvatsku čeka još jedan pripremni ispit.

– Protiv Australije očekujem otvorenu prijateljsku utakmicu i pobjedu. Ne postoji strah od ozljeda, i to je dio nogometa, rekao je Srna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mario Mandžukić zbog suspenzije neće imati pravo nastupa 12. lipnja, no koncentriran je na dvoboje protiv Kameruna i Meksika.

– Bit ću svjež za druge dvije utakmice, a u prvoj ću utakmici biti uz igrače kao da sam na terenu. Imamo još provjeru protiv Australije. Sigurno ćemo biti motivirani, znamo da možemo biti još bolji nego što smo bili, poručio je hrvatski napadač.

– Noge su još malo teške, na polovici smo priprema. Mislim da ćemo do otvaranja biti na željenoj razini i onda to pokazati na terenu, dodao je Mandžukić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska reprezentacija put Brazila kreće iz Zračne luke Zagreb u utorak u 7 sati, letom preko Lisabona prema Salvadoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.