Hrvatski stručnjak Ivan Jurić oduševljen: ‘Ljudi, dominirali smo protiv Juventusa…’

epa07866853 Hellas Verona's head coach Ivan Juric during the Italian Serie A soccer match Hellas Verona FC vs Udinese Calcio at the Marcantonio Bentegodi stadium in Verona, Italy, 24 September 2019. EPA/Filippo Venezia

Verona hrvatskog trenera Ivana Jurića iznenađujuće je odnijela pobjedu protiv Juventusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Da mi je netko rekao da ćemo sve ovo napraviti, ne bih mu vjerovao. Dominirali smo protiv Juventusa u prvih pola sata, a onda nas je malo stigao i umor, kod nekih igrača. Primili smo gol, ali oni koji su ušli probudili momčad i srcem smo srušili Juventus. Nevjerojatno je ovo što radimo i presretni smo. Znao sam da ćemo im samo srčanom igrom moći parirati, jer sam primijetio da nismo usredotočeni i koncentrirani kao inače. Bilo je to fantastičnih uvodnih 35 minuta, iako smo promašili dosta šansi, a na kraju smo uspjeli rezultat preokrenuti u svoju korist. Mislim da smo bili bolji od Juventusa i zasluženo smo pobijedili”, izjavio je Jurić nakon utakmice.

“Ponekad pretjeram u emocijama, znam to, ali večeras nisam. Jednostavno sam sretan i zadovoljan zbog uspjeha mojih nogometaša”, dodao je.

“Ne znam što reći. Nadali smo se da ćemo biti solidni tijekom sezone, ali da ćemo biti baš ovako dobri, to nismo očekivali. Imamo zaista mnogo mladih igrača željnih igre u Seriji A, kao npr. Marasha Kumbullu koji se danas fantastično nosio s jednim Douglasom Costom. Dogovorili smo se da ćemo riskirati u igri više nego inače, ali i da ćemo odigrati hrabro i srčano”, poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada se njegovom klubu već smiješi i Europa.

“Idemo mi prvo osigurati tih 40 bodova i opstanak. Europska liga sigurno će nam sada biti dodatni motiv da nastavimo igrati u ovom ritmu i pokušamo ostvariti taj san. To bi bilo fantastično. No, idemo utakmicu po utakmicu, kao i do sada”, zaključio je Jurić, pišu Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.