Hrvatski vaterpolisti u teškoj skupini na Euru, igraju protiv Srba i Mađara

Na Europskom vaterpolskom prvenstvu koje će se igrati od 14. do 26. srpnja u Budimpešti Hrvatska nije imala sreće sa ždrijebom koji ju je svrstao u jaču skupinu B s reprezentacijama Srbije, Mađarske, Njemačke, Francuske i Španjolske.
U A skupini igrat će Crna Gora, Italija, Grčka, Rumunjska, Rusija i Gruzija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvu utakmicu na EP naši će vaterpolisti igrati protiv reprezentacije Srbije koja je prije dvije godine u Eindhovenu osvojila naslov prvaka Starog kontinenta, a u daljnju fazu natjecanja plasirat će se po tri prvoplasirane momčadi iz svake skupine.

Ako reprezentacija nije imala sreću sa ždrijebom to se ne može reći i za vaterpoliste Mladosti kojima je ždrijeb odredio da prvu finalnu utakmicu Eurokupa protiv Spartaka igraju 26. ožujka u Volgogradu, a uzvrat je 9. ožujka u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.