I službeno, najbolji vaterpolist svijeta Sandro Sukno vraća se u Jug

Foto: Snimka zaslona

Hrvatski vaterpolski reprezentativac i najbolji svjetski vaterpolist 2017. godine Sandro Sukno potpisao je u petak u Dubrovniku trogodišnji ugovor s hrvatskim prvakom Jugom CO.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sandro Sukno u prošlu sezonu ušao je kao igrač talijanskog Pro Recca, ali ju je propustio zbog problema sa srcem, što je rezultiralo operacijom u Clevelandu. Talijanski prvak mu je raskinuo ugovor, a nastavak igračke karijere doveden je u pitanje. Ipak, Suknu se zdravstveno stanje popravlja te je prihvatio ponudu svog matičnog kluba.
Sukno je prilikom potpisa ugovora s Jugom izjavio kako bi uskoro trebao početi trenirati s ekipom, a kako će idućih nekoliko mjeseci pokazati kako se razvija proces povratka profesionalnom vaterpolu.
“Nadam se da će sve biti dobro i pozitivno. Ipak sam imao veliku pauzu. Treba ići polako kako bi sve sazrelo s vremenom. Nadam se da ću moći igrati”, istaknuo je Sukno.
Jugov trener Vjekoslav Kobešćak nakon potpisivanja ugovora istaknuo je zadovoljstvo Suknovim povratkom u klub iz kojeg je otišao 2011. godine.
“Ne smijemo žuriti, moramo dozirati treninge tako da nemamo neki vremenski okvir za njegov povratak službenim utakmicama. Kad krene s treninzima, ocjenjivat ćemo njegovo stanje i odlučiti kada je pravo vrijeme za povratak”, rekao je Kobešćak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.