Ida Štimac napustila skijanje: ‘Osjećam da je vrijeme da izazovem sebe u nečem većem od sporta’

Foto: fah

Ida Štimac, donedavna članica hrvatske skijaške reprezentacije, odlučila se za nove izazove izvan skijanja na što ju je definitivno natjerala i odluka Alpskog odbora da neće biti u reprezentaciji za sezonu 2020./2021.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nakon svega mogu reći da sam ponosna na svoja postignuća, zadovoljna sa svim iskustvima koja sam doživjela i spremna za ono što donosi budućnost. Skijanje će uvijek biti dio mene, ali osjećam da je vrijeme da izazovem sebe u nečem većem od sporta “, napisala je na Instagramu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Goodbye Skiworld! Due to circumstances I faced lately, I decided to put skiing into memory and go some other path. After everything, I can say I’m proud of all my achievements, happy with all experiences I’ve gained and ready for everything future will bring along. Skiing will always be part of me, but now I feel It’s time to challenge myself in things other than sport. ❄ Thank you ❄ family, friends, team and sponsors for this life journey I truly enjoyed! Never ever did I think, what start as pure fun will turn into something as big as this. To all of you I’ve met along the way, I wish the best of luck in further challenges! 🍀 Thanks for all T-bar chats 😎. It’s time to go back to the plan I had when I was little girl, study medicine and become woman I always wanted to be. 👩🏼‍⚕️

Objavu dijeli Ida Štimac (@ida_stimac)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.