Matej Vidović i Ida Štimac više nisu članovi skijaške reprezentacije

Zagreb, 3.1.2020 - Održana je konferencija za medije povodom nadolazećih utrka ženskog i muškog slaloma Audi FIS Svjetskog skijaškog kupa "Snow Queen Trophy" 2020.Na slici Ida Štimac.foto HINA/ Tomislav PAVLEK/tp

Nakon prijevremeno završene sezone, Hrvatski skijaški savez je za lipanj najavio povratak alpskih reprezentativaca na snijeg i to na nekom od austrijskih ledenjaka. Među njima neće biti Riječanka Ida Štimac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skijaška sezona 2019./2020. prijevremeno je završena zbog pandemije virusa COVID-19, a situacija oko pandemije obilježit će i iduću sezonu jer skijaški savez mora smanjiti programe reprezentacija zbog neizvjesne gospodarske situacije.

Na sjednici Alpskog odbora HSS-a određeni su natjecatelji i treneri, članovi hrvatskih alpskih skijaških reprezentacija za sezonu 2020./2021., a među njima više neće biti Matej Vidović i Ida Štimac s obzirom na to da nisu uspjeli ostvariti očekivane rezultate.

Žensku A reprezentaciju činit će Leona Popović i Zrinka Ljutić, mušku A reprezentaciju Filip Zubčić, Istok Rodeš i Elias Kolega, a mušku B reprezentaciju Samuel Kolega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Treba ohladiti glavu pa donijeti odluku što dalje, rekla je Ida Štimac, koja očekivano nije zadovoljna zbog svega što se dogodilo, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.