Idila bivšeg kapetana u Italiji: Kako su Mirela i Dario Srna proslavili sedmu godišnjicu braka?

Foto: Instagram

Iza bivšeg kapetana hrvatske nogometne reprezentacije, Darija Srne jedna je uspješna sezona u Šahtaru, iako nije uspio realizirati transfer u Barcelonu može biti zadovoljan, kako svojom igrom tako i dominacijom svog kluba.  Nakon uspješne sezone legendarni bivši kapetan zajedno sa svojom Mirelom proslavio je sedmu godišnjicu braka, tim povodom otputovali su u Italiju kako bi proslavili svoju ljubav u jednoj mirnoj, idiličnoj te romantičnoj atmosferi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

7 years together#married #thankyoumylove #❤️?‍?‍?‍?

A post shared by darijosrna (@darijosrna) on

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Wonderful holiday with my love#tuscany #florence #siena #enotechapinchiorri ??

A post shared by darijosrna (@darijosrna) on

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bračni par Srna posjetio je Toskanu, Firencu i Sienu.  Italija, posebno njen srednji dio, između ostaloga poznata je po svom prekrasnom brdovitom pejzažu, koji je idealan za duge te romantične šetnje, a što je bračni par iskoristio, kao što su iskoristili more i dobro vrijeme za kupanje i uživanje na suncu. Naravno, Dario je jedva dočekao priliku za takav odmor s obzirom kako većinu dana u godini provede u Kijevu, u jednom posve drugačijem okružju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.