Igor Štimac kao izbornik Indije otvorio Interkontinentalni kup porazom

štimac
Foto: fah

Nogometna reprezentacije Indije, koju vodi hrvatski stručnjak Igor Štimac, poražena je na otvaranju Interkontinentalnog kupa od Tađikistana sa 2-4.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Interkontinentalni kup se održava u indijskom gradu Ahmedabadu, a na njemu još sudjeluju reprezentacije Sirije i Sjeverne Koreje.

Indija je na otvaranju turnira izgubila od Tađikistana sa 2-4 premda je nakon prvog poluvremena vodila sa 2-0.

Domaćin je stigao do vodstva golovima Sunila Chhetrija (5, 41), no Tađikistan je u nastavku susreta okrenuo rezultat sa četiri gola, a strijelci su bili Komron Tursunov (56), Šeridin Boboev (59), Muhammadjon Rahimov (71) i Samijev Šahrom (77).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio je to treći nastup Indije pod vodstvom Igora Štimca te drugi poraz. Bivši igrač ‘vatrenih’ je debitirao na klupi Indije porazom od Curacaa sa 1-3 u polufinalu Kings kupa koji se igrao na Tajlandu, a potom je Indija u susretu za 3. mjesto pobijedila Tajland sa 1-0.

U drugom susretu 1. kola Interkontinentalnog kupa u ponedjeljak se sastaju Sirija i Sjeverna Koreja, dok će Indija idući nastup imati 13. srpnja protiv Sjeverne Koreje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.