Igor Vori novi je trener PPD-a Zagreb

Foto: snimka zaslona

Rukometaši PPD Zagreba dobili su novog trenera, nasljednik Veselina Vujovića postao je Igor Vori. Službeno predstavljanje bit će sutra u podne u Kutiji šibica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon iznenadnog odlaska Vujovića s klupe PPD Zagreba, Uprava hrvatskog prvaka u užem je izboru ostavila dvojicu kandidata – Vorija i Ivicu Obrvana.

Prvi zadatak Vorija bit će sastavljanje plana i programa ljetnih priprema budući da su igrači otpušteni na privremeni odmor.

Igor Vori nakon prestanka igračke karijere, koju je zaključio prije dvije godine upravo u PPD Zagrebu, imenovan je sportskim direktorom hrvatskih muških selekcija u Hrvatskom rukometnom savezu te je na ovogodišnjem Europskom prvenstvu, na kojemu je Hrvatska osvojila srebro, bio pomoćnik izbornika Line Červara. Ujedno je izabran za predsjednika Komisije za sportaše Svjetske rukometne federacije (IHF), piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vori je čak 15 godina, od 2003. do 2018. godine bio hrvatski reprezentativac te je s “kaubojima” osvojio naslov olimpijskog pobjednika u Ateni 2004. te svjetskog prvaka u Portugalu 2003. Usto ima i četiri srebra, po dva sa svjetskih i europskih prvenstava te tri bronce, po jednu s OI, SP i EP.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.