Igrač koji je odbio Barcelonu otkriva: Vjera mi je dala drugačiji pogled na život

vjera
Foto: snimka zaslona

John Bostock (32) odbio je desetogodišnji ugovor s Barcelonom, a sada igra u petom rangu nogometa u svojoj zemlji. No, ističe da se ne kaje zbog odluke. Naime, iako je bio budućnost engleskog nogometa, odbio je sve, a kaže da mu je vjera pomogla kako bi donio odluku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Obitelj i ja smo se složili da bi najbolje bilo da ostanemo u Engleskoj i Londonu. Tih sam godina bio posvećen vjeri i odnos s Bogom mi je pomogao da brzo sazrijem. Vjera mi je dala drugačiji pogled na moju karijeru i život općenito. Činilo mi se da je to moj život, pa sam odlučio da ostanem u Londonu”, rekao je Bostock.

> Blanka Vlašić: Sin Mondo je poljuljao sva moja uvjerenja

“Siguran sam da bi život u Barceloni bio lijep, ali sam ovdje upoznao svoju suprugu i zaista sam u Tottenhamu kreirao karakter osobe”, dodao je Bostock.

Danas igra za amaterski klub Solihull Moors u petom rangu engleskog nogometa. Ipak, kaže da se ne kaje zbog odluke da odbije Barcelonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.