Igrači Dinama: “Spremni smo odigrati i bolje nego u Rusiji”

Zagreb, 23.02.2021. - Održan je MEDIA DAY uoči nadolazeće uzvratne utakmice 1/16 finala UEFA Europa lige Dinamo - Krasnodar.Na slici igrači prve momčadi Kristijan Jakić i Kevin Theophile-Catherine.foto HINA/ Tomislav PAVLEK/ tp

Nakon što je u prvoj utakmici slavio s 2:3 Dinamo u četvrtak, 25. veljače na Maksimiru dočekuje Krasnodar u uzvratnom susretu šesnaestine finala Europske lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Velik je oprez, i veće ekipe od Dinama su s boljom gol-razlikom ispadale iz Europske lige i Lige prvaka. Tih 90 minuta moramo odraditi čak i bolje nego što smo odradili u Rusiji, ali ova ekipa je spremna na to, ipak oni dolaze u naš dom, u naš grad, najavio je uzvrat Kristijan Jakić.

Krasnodar je opasan u napadu.

– Moramo uzeti u obzir da oni dva mjeseca nisu igrali službenu utakmicu, igrali su samo prijateljske. Ona protiv nas im je bila prva utakmica nakon dva mjeseca. Sigurno će oni ići na sve ili ništa, ali ako se mi postavimo muški i ako uspijemo zabiti brzi gol sve bi trebalo ići kako želimo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Jakića ovo je sezona osobne afirmacije.

– Nakon onakve prve utakmice protiv Feyenoorda samopouzdanje mi je sad na puno većoj razini. Zahvalio bih i ekipi i cijelom stožeru što su me izvukli iz te situacije, kaže Jakić, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.