Incidentni Brazilac: Neymar nimalo nedužan kod sukoba s igračem Uniteda

Foto: Snimka zaslona

Nogometaši PSG-a svladali su u sklopu 5. kola Lige prvaka u gostima Manchester United 3:1, bila je to sjajna utakmica, obje su momčadi imale puno velikih prilika. Junak pobjede PSG-a  bio je brazilski reprezentativac Neymar, koji je zabio dva pogotka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmicu je obilježio incident u kojem je sudjelovao i spomenuti sjajni Brazilac, ali nimalo nedužan kad su sporne situacije, na rubu sportskih postupaka, u pitanju. Naime, Neymar i Scott McTominay imali su žestoki sukob na utakmici Manchester Uniteda i PSG-a na Old Traffordu. Sukobili su se na terenu, vezni nogometaš momčadi s Old Trafforda nagazio je Neymara, koji je prije toga udario protivnika u međunožje, što je očito izazvalo nesportsku reakciju nogometaša engleskog kluba.

Nakon utakmice menadžer Uniteda Ole Gunnar Solskjaer nije želio puno govoriti o igračima PSG-a, no spomenuo je da su njegovi igrači pošteni.

“Ne želim komentirati igrače iz drugih momčadi. Moji igrači su pošteni”, rekao je Solskajer te je stao u obranu svog igrača:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Scotty je mogao pasti jer ga je Neymar uhvatio za genitalije, ali nisam želio da on to napravi”, rekao je Solskajer.

Prozvani nogometaš Manchester Uniteda nije želio previše komentirati zbivanja na terenu.

“Reakcije njihovih igrača? Ne želim ništa reći o tome, jer bih mogao dobiti kaznu”, istaknuo je igrač Uniteda Scott McTominay.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.