Indexov poziv na bojkot hrvatske reprezentacije ponovno doživio potpuni fijasko: Navijači ovacijama dočekali Vatrene, posebno Luku Modrića!

Foto: fah

Kako smo već pisali hrvatska nogometna reprezentacija za nekoliko dana igra jednu od dvije utakmice protiv Grčke u sklopu dodatnih kvalifikacija za Svjetsko nogometno prvenstvo. Utakmica se igra u četvrtak na Maksimiru od 20:45, uzvrat je u nedjelju u Ateni. Uspješnija u dva ogleda putuje na SP u Rusiji. Naravno, vjerujemo da će to biti Hrvatska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veliko zanimanje vlada za prvu utakmicu Vatrenih protiv Grčke na Maksimiru. Naime, do sada je prodano oko 20 000 ulaznica, očekuje se da će Maksimir protiv Grčke biti pun te da će Vatreni imati veliku potporu s tribina. Iako se već mjesecima, pa i godinama, dio medija, a poglavito portal Index, trudi svojim pozivima na bojkot narušiti zajedništvo te sjajnu atmosferu koja vlada u samoj reprezentaciji, među igračima. Kao što vidimo ne samo da takozvani bojkot nije uspio, nego je doživio potpuni fijasko. Naime, neizravno portal Index to neizravno sam priznaje.

Foto: Snimka zaslona
Foto: Snimka zaslona

Ako pogledamo nekoliko najnovijih naslova na spomenutom portalu vidimo kako ispod poziva na bojkot navode da će Maksimir biti pun te dodaju kako su navijači ovacijama dočekali reprezentaciju na prvom treningu uoči utakmice protiv Grčke. Puno članaka o Vatrenima za nekoga tko zapravo zagovora, doduše neuspješno, bojkot tih istih Vatrenih.

Navijači su unatoč kiši s posebnim oduševljenjem dočekali kapetana Luku Modrića, koji je na poseban način osjetio koliko mogu biti ”objektivni” hrvatski mediji, koji su najboljeg igrača Vatrenih u više navrata spominjali u posebno ružnom kontekstu, no, nisu uspjeli polučiti ono što su htjeli, negativnu reakciju navijača prema Luki, kome su i večeras navijači klicali ”pozdravi Ronalda…”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S osobitim zadovoljstvom možemo reći da je večeras na treningu hrvatskih reprezentativaca bilo puno mladih, veliki broj oduševljene djece….

Hrvatska nogometna reprezentacija trenirala je na igralištu Hitrec-Kacijan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.