Inter pobijedio Jurićev Torino, remi Tudora, igrali Brozović, Perišić, Pjaca i Brekalo

epa09654101 Inter Milan’s Denzel Dumfries (R) jubilates with his teammates after scoring the opening goal during the Italian Serie A soccer match between FC Inter and Torino at Giuseppe Meazza stadium in Milan, Italy, 22 December 2021. EPA/MATTEO BAZZI

Nogometaši Intera s minimalnih su 1-0 pobijedili Torino na San Siru i došli do sedme uzastopne pobjede u utakmicama Serie A te su privremeno stvorili sedam bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Napoli i trećeplasirani Milan koji imaju utakmicu manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na obje strane su u početnim sastavima bila po dvojica hrvatskih nogometaša; kod Intera Marcelo Brozović i Ivan Perišić, dok je Ivan Jurić na teren poslao Marka Pjacu i Josipa Brekala. Perišić je igru napustio u 90. minuti, a Brekalo u 76. minuti, dok su Brozović i Pjaca odigrali cijelu utakmicu. Pjaca je u 18. minuti uputio opasan udarac s ruba kaznenog prostora, ali je lopta otišla malo pokraj vratnice.

Inter na čelu ima 46 bodova, sedam više od Napolija i Milana. Torino je ostao na 11. mjestu s 25 bodova.

Verona je pod vodstvom Igora Tudora odigrala 1-1 protiv Fiorentine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lazio je unatoč pobjedi ostao na devetom mjestu s 31 bodom, ali se bodovno izjednačio s dvije momčadi koje imaju bolju gol-razliku, ali i utakmicu manje, a to su Roma i Fiorentina. Venezia sa 17 bodova na 16. poziciji.

Bologna je pobjedu kod Sassuola osigurala već u prvom poluvremenu golovima Orsolinija (36) i Hickeyja (44), a tri boda je potvrdio Santander (90+4).

S 27 bodova Bologna je privremeno zasjela na deseto mjesto, a Sassuolo s 24 boda na 12. poziciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.