Inter ponovno bez pobjede, Perišić asistent

epa09836511 Inter's Denzel Dumfries celebrates after scoring the 1-1 equalizer during the Italian Serie A soccer match between Inter Milan and ACF Fiorentina in Milan, Italy, 19 March 2022. EPA/MATTEO BAZZI

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić bio je asistent za jedini pogodak Intera u 1-1 (0-0) domaćem remiju protiv Fiorentine u susretu 30. kola talijanskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gosti iz Firence poveli su preko Torreire (50) koji je s pet metara svladao Handanoviča nakon dodavanja Gonzaleza, a samo pet minuta potom konačnih 1-1 postavio je Dumfries (55) udarcem glavom nakon ubačaja Perišića s lijevog krila.

Perišić je igrao do 80. minute, dok Marcelo Brozović zbog ozljede nije konkurirao za nastup u momčadi Intera.

Fiorentina je ostala osma sa 47 bodova, dva manje od petog Lazija, a jednim manje od šeste Rome i sedme Atalante. Ranije u subotu je Napoli preokretom u drugom poluvremenu sa 2-1 (0-1) svladao Udinese. Napoli sada ima 63 boda, kao i Milan koji od 20.45 sati gostuje kod Cagliarija. Filip Benković ostao je na klupi Udinesea koje je 14. na ljestvici sa 30 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.