Intervju Gorana Ivaniševića za talijansku Gazzette dello Sport neke i naljutio: ‘Dvojica najboljih svih vremena – Federer i Nadal’

Foto: Snimka zaslona

Bivši hrvatski tenisač, osvajač Wimbledona, Goran Ivanišević, dao je veliki intervju za tiskano izdanje talijanske Gazzette dello Sport. Nekoć drugi tenisač svijeta, koji je godinama bio uz bok najboljem tenisaču devedesetih, Peteu Samprasu, govorio je između ostaloga i o najboljim tenisačima svih vremena. Naravno, Ivaniševićeve procjene još uvijek su mnogima zanimljive.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tko su najbolji tenisači svih vremena za popularnog Gorana koji je devedesetih i početkom novog tisućljeća proslavio hrvatski sport?

Za Gorana Ivaniševića nema dvojbe, dvojica najboljih su ujedno i veliki rivali s teniskih terena, Roger Federer te Rafael Nadal. Zanimljivo, Goran niti jednog trenutka nije spomenuo srpskog tenisača Novaka Đokovića, koji s Nadalom i Federerom ima pozitivan skor, što je očito mnogima zasmetalo, a posebno u Srbiji.  Srbi su tako hrvatsku sportsku legendu nazvali ”šaljivdžijom.”

”Za mene uopće nije iznenađenje to što su njih dvojica i dalje u vrhu. Zaista je fantastično to što postižu sjajne rezultate u poznim godinama, ali njih dvojica su najveći igrači ikada, tako da me od njih ništa ne iznenađuje”, rekao je Goran Ivanišević, koji je bio član, iako nije igrao, hrvatske Davis Cup reprezentacije koja je pobjedom u finalu protiv Slovačke osvojila prvi od dva ukupno osvojena Davis Cupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.