Iskusni branič o Lovrenu: ‘Liverpool je vrhunski klub i Dejan nikako ne smije otići u neki klub manje vrijednosti’

Foto: Twitter

Pomoćnik izbornika reprezentacije Azerbajdžana Nikole Jurčevića, Mario Tokić, komentirao je za Sportske novosti situaciju 29-godišnjeg hrvatskog stopera Dejana Lovrena u Liverpoolu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Sigurno je da Lovren želi igrati i ne može biti zadovoljan što mu trener nije dao priliku u važnim utakmicama, ali mora biti svjestan da u Liverpoolu uživa vrhunski status. Koliko mogu vidjeti, Klopp ga stvarno cijeni i voli, no činjenica je da je Lovren imao dosta problema s ozljedama. Teško je treneru mijenjati u obrani u utakmicama kad se odlučuje o prvenstvu ili Ligi prvaka. Mislim da je trebao, da bi s Lovrenom bolje prošao, no treneru se u takvim slučajevima teško što može zamjeriti. Stavljao je igrače koji su stalno igrali i nije to htio mijenjati. Kažem, mislim da bi za Liverpool bilo bolje da jest”, smatra Tokić.

“Ne treba Lovren brzati, u Liverpoolu ga iznimno cijene, posebno trener. Ako ovakva situacija potraje, ako kroz jesen i dalje ostane sa statusom pričuve, što ne mislim da će se dogoditi, onda bi iza Nove godine mogao početi razmišljati o odlasku. No Liverpool je vrhunski klub i Lovren nikako ne smije otići u neki klub manje vrijednosti. Jer kad je potpuno zdrav i spreman, Lovren je među najbolja tri-četiri stopera na svijetu. To je i dokazao”, smatra on.

“Lovren je vrhunski nogometaš, pravi je profesionalac i sigurno još može igrati na najvišoj razini. Fizički je iznimno moćan, pred njim je još dosta uspješnih nogometnih godina”, rekao je i dodao kako je on ” igrač koji bi učvrstio obranu Uniteda i pomogao mu da se vrati u sam vrh engleskog nogometa, pogotovo jer Lovrenu za Old Trafford ne bi trebalo nikakvo vrijeme za prilagodbu”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.