Isti polufinalni parovi bili i lani: Pet hrvatskih rukometašica na Final Fouru Lige prvakinja

Foto: fah

U polufinalu završnog Final Foura rukometne Lige prvakinja u Budimpešti 6. i 7. svibnja igrat će Vardar i CSM Bukurešt, te Budućnost – Gyor, odlučeno je na ždrijebu u Beču.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvom polufinalnom paru u subotu, 6. svibnja igrat će Budućnost – Gyor u 15:15 sati, a u 17:45 sati snage će odmjeriti Vardar i CSM Bukurešt. Finale je dan kasnije.

Zanimljivo, isti polufinalni parovi su bili i lani, a tada su pobjede ostvarili Gyor i CSM Bukurešt. U finalu su nakon produžetaka slavile rumunjske rukometašice.

Dodajmo kako će na Final Fouru nastupiti i pet hrvatskih rukometašica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Andrea Penezić i Andrea Čović brane boje skopskog Vardara, Marta Batinović i Matea Pletikosić igraju za Budućnost, dok europske prvakinje rumunjski CSM predvodi naša golmanica Jelena Grubišić.

Završni turnir igrat će se u dvorani Laszlo Papp koja prima 12,000 gledatelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.